Ajanvaraus

Arvoisa asiakas, vältäthän voimakkaiden hajuvesien, itseruskettavien öljyjen/rasvojen sekä voimakkaan meikin käyttöä tullessasi sovitukseen. Näin pukumme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina. Kiitos ymmärryksestäsi!

Ajanvaruksen voit tehdä järjestelmän lisäksi soittamalla 050 5263091 (liikkeen aukioloaikana), yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla; info[at]jyvaskylanjuhla-asu.com

Jos olet varannut miesten juhlapuvun ja varaat ajan sovittamiseen/noutamiseen, valitse sitä varten sovituspalvelut/miesten pukujen hakusovitus.

Jos olet teetättänyt muutosompeluita esim. morsius-/juhlapukuun ja olet saanut tiedon, että ne ovat tehty, varaa sovitusaika kohdasta korjausompelu ja muutostyöt/sovitus tehtyjen muutostöiden jälkeen (30 min).

Järjestelmän tarjoama aika on yhtä sovittajaa/asiakasta kohti. Jos teitä tulee esimerkiksi sulhanen ja bestman/morsian ja kaaso yhtä aikaa sovittamaan pukuja, varaa kaksi perättäistä aikaa. Pääsääntöisesti palvelemme useamman samaan seurueeseen kuuluvan asiakkaan peräkkäin.

Sovituspalvelumme ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Jos aiot teetättää tai tilata puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. morsiuspukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20€/max 30 min), mittojen ottaminen alk. 20€. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä.