Yhteystiedot

Avoinna

Liike avoinna ti-pe 12-17, lauantai 10-15.
Voit varata sovitusajan p.050 5263091 tai s-postilla info[at]jyvaskylanjuhla-asu.com

Soita

050 5263 091

Toimipiste

Kauppakatu 14, 40100 Jyväskylä

Henkilöstö

Jonna


Olen valmistunut vaatetusalan artesaaniksi Etelä-Savon ammattiopistosta. Työskentelin valmistumisen jälkeen Mikkelissä hää- ja juhlapukuliikkeessä kolme vuotta, kunnes edessä oli muutto Jyväskylään. Aloitin Jyväskylän Juhla-asussa vuonna 2012. Koen vuosien varrella karttuneen ompelutaidon vahvuudekseni ja nautin päästessäni löytämään asiakkaideni kanssa juuri heille sopivia asuja.

Mari


Vaatetusalalle päätymiseni oli selvää jo lapsesta lähtien, kun ompelin nukeille ja pehmoleluille vaatteita. Siitä syttyi kipinä ompeluun josta tuli unelma ja haave tehdä tätä työkseni joku päivä. Tämä haave toteutui vuosia myöhemmin. Morsiuspukuliikkeessä työskentely antaa haasteita toteuttaa unelmia.

Hilda


Alalle olen päätynyt pitkäaikaisen harrastuksen kautta. Yläasteen jälkeen tekstiili artesaani opinnot vaikuttivat kiehtovimmalta vaihtoehdolta. Koulun aikana alkoi vaatetuksen ja erityisesti korjausompelu puoli kiinnostaa. Tämän seurauksena valmistumisen jälkeen etsin alan oppisopimuspaikkaa, jonka sain Jyväskylän juhla-asusta.

Emilia


Pienestä saakka olen ollut utelias ja kiinnostunut siitä, kuinka vaatteet saavat muotonsa. Iltapuvut ja morsiuspuvut ovat olleet suurin kiinnostukseni kohde jo prinsessaleikeistä lähtien. On aina yhtä riemastuttavaa, kun puku löytää kantajansa. Asiakkaiden aito ilo siitä, että puku on löytynyt, saa minutkin hyvälle tuulelle.

Ota yhteyttä